het Andere portret

DOWNLOAD DE INFO

Nebalia Sensu Stricta [Study of Salomé]1

 

Tijdens de reizende tentoonstelling Droomreis 6.0 (25 april t/m 3 mei 2015 in Beverwijk) werd Nebalia Sensu Stricta [Study of Salomé]1 voor het eerst getoond, inclusief de soundscape NSS[SOS]1. Een bijzonder muziekstuk op basis van een digitale aftasting van het kunstwerk.

Ivo Winnubst maakte, met behulp van de software van Kenji Kojima de basis en vervolgens vervolmaakte ferrie=differentieel het muziekstuk.

 

 

 

 

 

 

De Tijdlingen ... gebundeld

 

DE EERSTE 15 TIJDLINGEN ZIJN GEBUNDELD IN EEN EXTRA HANDIG MEENEEM [BINNENZAK] FORMAATJE.

“Slechts Pala ben je verwijdert van de komst van ‘de4Man’. Kwistig zal hij zijn trillende kwadranten strooien vanuit het Gouden Atlantis. Solide en vertrouwd, respecterend en praktisch. Bereid je voor op het volmaakte licht in het teken van Panidi, Hava, Dharati Nu en Aga. Anadhananamabha zal je deel zijn ......”

Aldus startte, alweer enige tijdbrokken geleden, het relaas van De Tijdlingen,

een eigentijdse telling.15 van De Tijdlingen zijn nu gebundeld in een extra handig meeneem [binnenzak] formaatje. Per stuk slechts € 3,- (exclusief verzendkosten á € 1,25) . 2 voor € 5,-.

Bestellen kan via info@afterdaan.nl >

De cursussen gaan weer van start!

 

Covid is nog niet de wereld uit, maar de omstandigheden zijn inmiddels gunstig genoeg om in  januari 2022 weer van start te gaan.

 

• De eerstvolgende ModelZaterdag in 2022 is 26 februari 2022, 14 - 16.30 u.

 

• 10 januari 2022: Start maandagmiddag groep.

 

• 14 januari 2022: Start vrijdagochtend groep.